Menusuggesties

Menu 1: €32,50 per persoon

  • 3-gangen:
  • Buffelmozzarella • tomaat • basilicum óf Carpaccio Fellini óf Zalm • op lage temperatuur gegaard • venkel • zeekraal
  • Kalfssukade • truffelrisotto • paddenstoelen óf Kabeljauw • parelgort • little gem óf Gnocchi • paddenstoelen • truffel
  • Panna cotta • sinaasappel

Menu 2: €35,00 per persoon

  • 3-gangen:
  • Fellini’s plancheta antipasti (selectie van antipasti)
  • Zeebaars • tomatensalsa • beurre blanc óf Saltimbocca • salie • seizoensgroenten
  • Chef’s dolce

Menu 3: €39,50 per persoon

  • 4-gangen:
  • Vitello tonnato • tartaar van tonijn óf Krokant buikspek • salsa verde
  • Zuppa del stagione • soep van het seizoen
  • Rundersukade • polenta • rode wijn óf Dorade • groene asperge • cherrytomaat
  • Carrotcake • yoghurtijs